Bd46f71a 3ead 40eb 829d c259b3c008bd
€6.00

Gods Koninkrijk ondersteboven. PDF / EPUB

Sold by Boaz Harmsen
Omschrijving:

Nadat David Berçot het boek ‘Will the real Heretic please stand up’ had geschreven (‘Laat de vroege Christenen eens aan het woord’) duurde het een aantal jaren voordat hij hierop een vervolg schreef. Uit alle reacties en commentaren van lezers van dat boek bleek dat er behoefte was aan meer uitleg en verdieping. 

Waar komen sommige van onze hedendaagse geloofsovertuigingen vandaan? Stemmen deze nog overeen met die van de vroege-christenen? En indien dit niet meer zo is, van wie komen ze dan af? Maar vooral wordt het duidelijk dat de Vader en Zijn Zoon Jezus Christus niet vragen om het aanhangen van een Religie maar om het hebben van een Relatie met de Vader en Jezus!
In dit boek, uitgegeven in vele andere talen, laat Berçot weer de vroege-christenen (van ca. 100 n.Chr. tot ca. 325 n.Chr.) aan het woord en beschrijft hoe en waardoor een leiden van een christelijk leven in de loop der eeuwen veranderde van een Relatie naar het aanhangen van een Religie
Is er dan geen hoop meer voor ons? Natuurlijk wel! Laten we weer terugkeren naar de eenvoudige woorden van Jezus en weer als een kind op Zijn schoot gaan zitten zoals de vroege Christenen dat gedaan hebben. 
Dit boek daagt ons weer uit om onze eigen opvattingen over wat wij geloven te onderzoeken aan de hand van de geschriften van de vroege-christenen. Het vereist een onbevooroordeelde lezer met een oprecht verlangen om God te dienen want hun zienswijze zal zeker op verschillende terreinen niet overeenstemmen met wat wij vandaag te dag geloven.

Maar willen we een relatie hebben met ... of  houden we vast aan onze religie?

Lees gratis de eerste drie hoofdstukken. Klik op de link: